مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کالیبراسیون و کنترل دستگاه های اجرایی به طور مستمر در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو انجام می گیرد.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کالیبراسیون و کنترل دستگاه های اجرایی به طور مستمر در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امیر پیکر افزود: یکی از شاخص های کنترل کیفیت در آزمایشگاه های مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی علاوه بر مهارت آزمایی، کنترل و کالیبراسیون دستگاه های آزمایشگاهی می باشد.
وی ادامه داد: این امر تاثیر بسیاری در صحه گذاری آزمون ها و کاهش خطاهای احتمالی در پاسخ به آزمون ها دارد.
دکتر پیکر خاطرنشان کرد: بدیهی است اطمینان از راندمان و کیفیت دستگاه های آزمایشگاهی از الزامات صحت و دقت در پاسخ های آزمون می باشد که کالیبراسیون و کنترل دستگاه های آزمایشگاهی بخش جداناپذیر آزمایشگاه بوده که در طول سال در معاونت توسط شرکتهای دارای صلاحیت صورت می گیرد.